/ Babagan awake dhewe /
Mitra Terpercaya Panjenengan ing industri cetakan
Jiangsu Bohe cetakan Technology Co., Ltd. biyèné dikenal minangka Kunshan Bohe Precision Mould Co., Ltd. Perusahaan iki utamané melu ing desain lan Pabrik tliti stamping cetakan kayata cetakan mobil, cetakan elektronik 3C, lan riset lan pangembangan peralatan rumah tangga, medis, semikonduktor, lan peralatan otomatis. Lan produksi macem-macem bagean selaras non-standar.
Luwih saka 90% karyawan tim perusahaan duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri cetakan. Tim teknis profesional bisa kanthi cepet lan kanthi akurat nanggapi syarat pelanggan kanggo produksi. Sistem layanan sing apik dibayangke ing pelanggan saka interogasi pisanan nganti aplikasi produk. pangopènan sawise-sales.
Minangka 2021, perusahaan wis entuk luwih saka 20 paten teknologi dhuwur. Kualitas produk sing apik banget nggawe stamping mati diekspor menyang Jepang, Amerika Serikat, Jerman, Meksiko lan negara liya. Kita bakal terus nggawe inovasi ing teknologi kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.
Sawetara momen penting ing wutah Bohe
2015
Panyiapan Kunshan Bohe Precision Mould Co., Ltd. ing Kunshan, Suzhou, China kanthi investasi RMB 5 yuta. Bisnis utama: presisi stamping die lan die bagean Processing
2016
Entuk hak impor lan ekspor, omzet taunan mundhak 115% dibandhingake karo 2015
2017
Entuk sertifikasi internasional ISO9001. Ing taun sing padha, dheweke menangake Penghargaan Peningkatan Kualitas Pelanggan Jepang.
2018
Tambah cepet ing pasar jaban rangkah Jepang, Amerika Serikat, Jerman, Meksiko, lan sapiturute wis dadi pasar ekspor utama. Transaksi valuta asing tahunan JPY: 2.86 milyar USD: 2.59 yuta.
2019
Lokasi strategis Nantong Rudong kanggo mbangun pabrik anyar. Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. didegaké lan dibangun ing wektu sing padha.
2020
Jiangsu Bohe Precision Technology Co., Ltd. mlaku kanthi lancar
2021
Mulai aktif ngembangake bisnis ing pasar Eropa lan Amerika.
 2015
 2016
 2017
 2018
 2019
 2020
 2021
Misi & Visi
  • Sasaran Perusahaan
    Dadi merek sing apik banget ing industri cetakan lan nglayani pelanggan sing luwih berkualitas ing saindenging jagad
  • Filosofi Kerja
    Aku ganti, aku tuwuh, ayo kerja bareng.
  • Tujuan Enterprise
    Pelanggan pisanan, kerjasama win-win
Falsafah Bisnis
Teknologi + Kualitas + Rega + Pangiriman = Layanan Sampurna
Kaliber dhuwur Equipment Produksi
Kanggo manufaktur sing efisien lan akurat, kita ngandelake akeh peralatan internasional sing digawe awet lan mbantu ngasilake komponen kanthi cepet kanggo nyukupi kuota.
Ngatur Panjenengan Desain Mould
Sampeyan nampa konsultasi profesional babagan desain sampeyan, kanthi saran profesional sing didhukung dening pengalaman pirang-pirang taun ing nggawe cetakan akeh klien. Bohe setya nemokake solusi sing cocog karo tujuan lan anggaran sampeyan nalika njamin spesifikasi sampeyan wis rampung.
Kita Nggawe Bedane Kanggo Klien Kita
Klien kita kalebu saka grosir cilik, lokal nganti pamilik merek internasional.
TOP CASE
STIFFENER, Mburi
FORMING_RESTRIKING