/ Aplikasi /
50000 +
Kasus Sukses
20 +
Taun Pengalaman Proyek
5 um
Deteksi Akurasi
2 um
Akurasi Kapabilitas Mesin
Jinis jamur kita sugih banget, ora mung siji die, kemajuan, lan liya-liyane, nanging uga macem-macem jinis bisa disesuaikan miturut kabutuhan pelanggan.