/ Pengenalan Kasus /
Kita Nggawe Bedane Kanggo Klien Kita
Klien kita kalebu saka grosir cilik, lokal nganti pamilik merek internasional. Temokake kepiye sawetara pelanggan sukses karo Bohe.
Top Case DFM
01Top Case DFM
Jeneng bagean: TOP CASE
Bahan: AL6063
Kekandelan: 2.2mm
02CHASSIS, GPU
Jeneng bagean: CHASSIS, GPU
Bahan: Al 5052-H32
Kekandelan: 2.0mm
CHASSIS, GPU