/ Perawatan Darurat /
Pangecualian Kualitas Penanganan Buku Standar
Buku standar iki kanggo mbantu para pelanggan ngatasi lan ngatasi masalah kanthi luwih cepet lan luwih apik nalika nemokake masalah jamur utawa produk sawise ditampa
jamur utawa prodhuk final, supaya supaya losses kanggo pelanggan lan supaya impact. produksi pelanggan kanggo tujuan kasebut.