/ Proses Produksi /
Elite Craftsmanship saka Fasilitas Lanjut
Kanggo manufaktur sing efisien lan akurat, kita ngandelake akeh peralatan internasional sing digawe awet lan mbantu ngasilake komponen kanthi cepet kanggo nyukupi kuota.
01Discussions
Adhedhasar gambar teknis bagean sing digawe pers, die simulasi kanthi presisi dhuwur. Simulasi ditindakake bola-bali kanggo mesthekake yen ora ana cacat pers kayata retak utawa kerut. Fase BoHe kanggo nggawe mati kanthi kualitas lan presisi sing unggul.

02Perencanaan Proses
Data produk banjur dilebokake menyang sistem CAD. Asil kasebut kanthi teliti ditliti kanggo mutusake cara sing paling efisien kanggo nggawe dies kanthi tliti dhuwur nalika nimbang karakteristik bahan baja sing digunakake. Adhedhasar pamriksan iki, grafik proses diprodhuksi lan dikirim menyang pelanggan.

03desain
Desain dies banjur diwiwiti. Kanggo ngasilake bagean kanthi permukaan mlengkung sing rumit, operasi nggeret utawa luwih akeh dibutuhake. Sepasang mati dibutuhake kanggo saben operasi mencet. Sawise desain die rampung tanggal kanggo produksi die diprodhuksi.

04Perencanaan Proses
Sajrone tahap desain die, bahan sing dibutuhake dipesen. Data desain ditransfer menyang pusat mesin, lan operasi pangolahan primer lan sekunder kanthi otomatis ditindakake.

05Rampung lan nyoba mencet
Sawise mesin rampung, saben mati ngalami imbuhan nggoleki final dening Staff Highly trampil, ngiring dening konfirmasi ing penet nyoba kanggo mesthekake tliti maksimum.

06Quality Control
Dies rampung dites dening pers BoHe dhewe kanggo njamin tundhuk karo syarat kualitas. Yen ana masalah, insinyur bali menyang tahap pangolahan lan ngrampungake, utawa bali menyang tahap desain lan mbaleni kabeh proses kanggo entuk kualitas mati sing paling dhuwur.

07delivery
Dies sing dikirim dipasang ing baris produksi pelanggan lan dites maneh. Wiwit tes lengkap wis ditindakake ing omah, sing mati mung butuh tuning sing apik ing titik iki. Insinyur BoHe uga menehi pandhuan teknis.

08maintenance
Sawise dies dikirim BoHe terus menehi dhukungan teknis nganti kendaraan pisanan metu saka baris. Saben-saben mati anyar dipasang kanggo ngasilake model anyar, insinyur BoHe bakal ngunjungi situs kasebut kanthi panjaluk pelanggan lan menehi dhukungan teknis.