/ Pawarta /
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. biyen dikenal minangka Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.
  • 2022-03-02
  • Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. biyen dikenal minangka Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.

  • Jiangsu Bohe cetakan Technology Co., Ltd. biyen dikenal minangka Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd. Perusahaan iki utamane melu desain lan nggawe cetakan stamping presisi kayata cetakan mobil, cetakan elektronik 3C, lan riset lan pangembangan. peralatan rumah tangga, medis, semikonduktor, lan peralatan otomatisasi. Lan produksi, lan produksi macem-macem non-standar bagean selaras. Luwih saka 90% karyawan tim perusahaan duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri cetakan. Tim teknis profesional bisa kanthi cepet lan kanthi akurat nanggapi syarat pelanggan kanggo produksi. Sistem layanan sing apik dibayangke ing pelanggan saka interogasi pisanan nganti aplikasi produk. pangopènan sawise-sales. Luwih saka 90% karyawan tim perusahaan duwe pengalaman luwih saka 15 taun ing industri cetakan. Tim teknis profesional bisa kanthi cepet lan kanthi akurat nanggapi syarat pelanggan kanggo produksi. Sistem layanan sing apik dibayangke ing pelanggan saka interogasi pisanan nganti aplikasi produk. pangopènan sawise-sales. Ing taun 2021, perusahaan wis entuk luwih saka 20 paten teknologi tinggi. Kualitas produk sing apik banget ndadekake stamping mati diekspor menyang Jepang, Amerika Serikat, Jerman, Meksiko lan negara liya. Kita bakal terus nggawe inovasi ing teknologi kanggo nyukupi macem-macem kabutuhan pelanggan.
  • Waca liyane >>
Jiangsu Bohe mold Technology Co., Ltd. biyen dikenal minangka Kunshan Bohe Precision Mold Co., Ltd.
Waca liyane >>