Kesalahan server internal

Server nemoni kesalahan internal utawa salah konfigurasi internal lan ora bisa ngrampungake panjaluk sampeyan.

Hubungi pangurus server ing [email dilindhungi] kanggo ngandhani yen ana kesalahan, lan tumindak sing ditindakake sadurunge kesalahan iki.

Informasi liyane babagan kesalahan iki bisa uga kasedhiya ing log kesalahan server.

Kajaba iku, kesalahan 500 Internal Server Error ditemoni nalika nyoba nggunakake ErrorDocument kanggo nangani panyuwunan kasebut.


Apache Server at www.bohemoulding.com Port 80