/ Teknologi /
designs Digawe dening
Pengalaman lan Tren Pasar

Ing Bohe, kita duwe tim desain ing omah sing trampil sing darmabakti kanggo nyukupi kabutuhan kustomisasi cetakan sampeyan. Kita duwe total 9 desainer, kalebu 6 wong ing modul uap, 2 ing klompok peralatan omah, 8 wong kanthi pengalaman desain 12 taun, lan kapasitas produksi saben wulan 25 cetakan.
Kerajinan Lair saka Pengalaman lan Skills
Kita makarya kanthi rapet karo sampeyan liwat konsultasi profesional kanggo milih bahan lan wangun sing pas. Desainer Bohe uga ngoptimalake visi sampeyan lan nggawe pasar kanggo target pamirsa kanthi kinerja lan daya tahan sing dikarepake. Miwiti minangka sketsa prasaja ing kertas, saben cetakan dipalsukan supaya bisa urip. Kanthi bantuan kita, kita bisa nemokake desain sing bisa nggayuh tujuan sampeyan nalika tetep ana ing anggaran sampeyan.
4 Langkah Tanpa Repot ing Mbangun cetakan Bespoken Panjenengan
01 Pengajuan Desain
Tim desain kasebut kanthi teliti nyinaoni konsep sampeyan. Anggota tim desain sing berpengalaman nawakake sketsa awal. Komunikasi karo sampeyan rincian
02 Sampling cepet
Bohe bakal nggawe FREE sampel cetakan adhedhasar desain rampung lan ngirim menyang sampeyan. Sampel bisa mbantu sampeyan nemtokake owah-owahan sadurunge nerusake menyang langkah pungkasan.
03 Produksi Massal
Sawise nampa pembayaran mudhun, kita nerusake kanggo Pabrik cetakan selaras liwat baris produksi otomatis kita.
04 Kemasan lan Pangiriman
Pesenan sing wis rampung dikemas kanthi bener menyang kemasan khusus lan dikirim menyang sampeyan liwat perusahaan logistik sing dipercaya.